بسم الله الرحمن الرحيم
الوصفه دي انا اتعلمتها من حماتى حبيبتى للامانه لاننا لازم نسب الفضل لاصحابه وخصوصا لان جوزى بيموت فيها هي سهله اوي وممكن لوعاوزه تخزنيها تقدري بس تبقى محكمه الاغلاق علشان تفضل جميلةوطبعا فى الفريزر
نيجى بقي للطريقه والمكونات
الطريقه
الكميه حسب مقدار اللحمه يعنى لو هاتعملى اكتر ضاعفى المكونات
10فصوص ثوم مدقوقين مع قليل من الملح حتى يصبحوا ناعمين جدا- 2بصلة-كوب ارز مغسول-بهارات
نعجن المكونات بالارز كويس الارز لاينقع
نعملها دوائر زي الطعميه(اقراص)ونسويها على البخار في مصفاة على حلة فيها ماء ونغطيها كويس اوي بكيس سلوفان وغطاء حلة
المهم ان البخار يتحبس لو الكميه زيادة ممكن نعمل دورين فوق بعض
الوصفه دي انا اتعلمتها من حماتى حبيبتى للامانه لاننا لازم نسب الفضل لاصحابه وخصوصا لان جوزى بيموت فيها هي سهله اوي وممكن لوعاوزه تخزنيها تقدري بس تبقى محكمه الاغلاق علشان تفضل جميلةوطبعا فى الفريزر
نيجى بقي للطريقه والمكونات
الطريقه
الكميه حسب مقدار اللحمه يعنى لو هاتعملى اكتر ضاعفى المكونات
10فصوص ثوم مدقوقين مع قليل من الملح حتى يصبحوا ناعمين جدا- 2بصلة-كوب ارز مغسول-بهارات
نعجن المكونات بالارز كويس الارز لاينقع
نعملها دوائر زي الطعميه(اقراص)ونسويها على البخار في مصفاة على حلة فيها ماء ونغطيها كويس اوي بكيس سلوفان وغطاء حلة
المهم ان البخار يتحبس لو الكميه زيادة ممكن مش هايجرا حاجه
ويتم معرفة التسويه بنضج الارز ممكن ناكلها كده او لوعاوزه تعمليها بانيه في البيض والبقسماط وبالف هنا وادع8 ولى: